Tilaa meidät paikalle.

Olemme itsenäinen toimija ja pumppaamme kaikkien toimittajien betonimassoja.

Kari Sinkko p. 0400 554 540
Ville Sinkko p. 040 739 0075
tilaukset@transsinkko.fi

Pientilaajille tarjoamme toimituksia urakkasopimuksena. Esimerkiksi omakotitalon lattian voimme toimittaa ”avaimet käteen” ratkaisuna.

Voit myös halutessasi tilata betonimassat meidän kautta.

Palvelemme täsmällisesti ja tarkasti asiakkaitamme.

Korostamme toiminnassamme työturvallisuutta ja siksi suurten ajoneuvojen kanssa operoitaessa huomioithan seuraavat tekijät tilatessasi: Edellytämme, että rakennuspaikalle voi ajaa ja asettaa turvallisesti n. 35-50 tonnia painavan ajoneuvon. Ajoväylän ja valukohteen välimatka on mitattava, jotta tiedämme mikä pumppu on sopivin kohteeseen. Mittavirheistä tai toimituspaikan kantavuudesta vastaa tilaaja. Ohjeistamme mielellämme konekohtaisesti esim. työmaateiden suunnittelussa.

Jos pumpun puomin ulottuvuus ei riitä tai kohde on muuten vaikeakulkuinen esimerkiksi kohteen sisällä, niin puomia voidaan jatkaa kumiletkuilla. Kumiletkuja käytettäessä, se vaikuttaa massan ominaisuuksiin. Muistathan siis tilausvaiheessa ilmoittaa asiasta. Pisimmillään letkulinjan pituus voilla noin sata metriä, jos letkulinjan tarvitsee olla pidempi, niin letkujen lisäksi voidaan liittää rautaputkia jolloin jatkolinjan pituutta voidaan lisätä merkittävästi. Putki on letkua paksumpaa, mikä edistää pumppauksen sujuvuutta.

Kuljetuspumppu voi tuoda mukanaan viisi kuutiota betonimassaa. Pumppu pystytetään valukohteeseen. Jos kohteeseen pitää toimittaa massaa yhtä autolastillista enemmän, muut kuljetusautot hoitavat lisätoimitukset. Pumppua tilattaessa on myös huomioitava sen tarvitsema operointitila (ks. Pumppujen tekniset tiedot).

Jos mietit, mikä autoistamme sopii parhaiten työmaakohteellesi, annamme mielellämme lisätietoja tai teemme arviokäynnin pyydettäessä.