Tilaa meidät paikalle.

Toimitamme Betonia Rudus Oy:n alihankkijana. Ota yhteyttä myyntiin.

Lappeenranta p. 020 447 6000
Imatra p. 020 447 6020
Kotka p. 020 447 6030
Kouvola p. 020 447 6050
Hamina p. 020 447 6153

Palvelemme täsmällisesti ja tarkasti asiakkaitamme.

Korostamme toiminnassamme työturvallisuutta ja siksi suurten ajoneuvojen kanssa operoitaessa huomioithan seuraavat tekijät tilatessasi: Edellytämme, että rakennuspaikalle voi ajaa ja asettaa turvallisesti n. 35-50 tonnia painavan ajoneuvon. Ajoväylän ja valukohteen välimatka on mitattava, jotta tiedämme mikä pumppu tai hihnakuljetin on sopivin kohteeseen. Mittavirheistä tai toimituspaikan kantavuudesta vastaa tilaaja. Ohjeistamme mielellämme konekohtaisesti esim. työmaateiden suunnittelussa.

Jos pumpun puomin ulottuvuus ei riitä tai kohde on muuten vaikeakulkuinen esimerkiksi kohteen sisällä, niin puomia voidaan jatkaa kumiletkuilla. Kumiletkuja käytettäessä, se vaikuttaa massan ominaisuuksiin. Muistathan siis tilausvaiheessa ilmoittaa asiasta. Pisimmillään letkulinjan pituus voi olla noin sata metriä. Puomin jatkoksi voidaan liittää myös rautaputkia, kun jatkolinjaa ei tarvitse siirtää. Putki on letkua paksumpaa, mikä edistää pumppauksen sujuvuutta.

Kuljetuspumppu voi tuoda mukanaan viisi kuutiota betonimassaa. Pumppu pystytetään valukohteeseen. Jos kohteeseen pitää toimittaa massaa yhtä autolastillista enemmän, muut kuljetusautot hoitavat lisätoimitukset. Pumppua tilattaessa on myös huomioitava sen tarvitsema operointitila (ks. Pumppujen tekniset tiedot).

Hihnakuljetin on parhaimmillaan, kun valukohde on esteetön ja samaan paikkaan ei tuoda montaa kuormaa. Hihnakuljettimen tukijalat eivät vie leveyssuunnassa tilaa, joten sillä pystytään operoimaan "auton mentävään kohteeseen" ilmaesteet huomioiden. Hihna on nopea pystyttää ja siirtää paikasta toiseen, kun betonia toimitetaan pieniä määriä eri kohteisiin samalla työmaalla.

Jos mietit, mikä autoistamme sopii parhaiten työmaakohteellesi, annamme mielellämme lisätietoja tai teemme arviokäynnin pyydettäessä.